"Soft launch" av Beljo konseptet i Tyskland fra 29 januar. 

"Soft launch" av Beljo konseptet i Tyskland fra 29 januar. 

Beljo Toys er et selskap som er lokalisert i Suldal i Norge. Beljo Toys henvender seg til barns kreativitet. Men som alle voksne kjenner til har barn begrenset tålmodighet. Derfor er Beljo Toys produkter utviklet i troen på at barn skal lære mens de leker, og få raske resultater. Intuitiv lek og kreativitet stimulerer barns fantasi og forskertrang. Raske resultater gir positive opplevelser av mestringsevne som er viktig for barn.

Med Beljo Toys vil barnet få mye kvalitets tid både under montering og lek, samtidig som de lærer seg grunnleggende fysiske og mekaniske prinsipper.

Beljo Toys kjennetegnes ved solide komponenter og at lekene raskt kan gjøres om til andre ting.

Den innebygde intelligensen ved hjelp av magnetismen i tre blokkene sørger for en korrekt og «magisk» montering av blokkene, som både gjør at de sitter godt fast, men som ved «Twist Off» teknologien gjør det lett å ta delene fra hverandre. Den magiske, magnetiske funksjonen (pat.pending) gjør det morsomt å leke med Beljo produktene.

Beljo Toys er etablert av en familiefar til 3 gutter som alle elsker utfordringer. Beljo Toys er født ut av en av Norges mange vakre daler og bærer med seg budskap om sunne verdier og viktige prinsipper for barns utvikling. Seriens første produkter er inspirert av det som er hovednæringen i området hvor lekene har sitt DNA fra; nemlig jordbruk, skogs bruk og stein bruk.

Vi kommer til å jobbe mye med Beljo fremover, og det kommer nye ting som kan bli til glede for små hender som trenger sysselsetting…

Beljo Toys Forrester

Beljo Toys Forrester

Posted
AuthorTerje Stolsmo
Victoria elsker koppen sin

Victoria elsker koppen sin

Vi startet utviklingen av konseptet WOW gear for ca. 2 år siden. Vi har sammen med en partner i USA bygget opp et konsept rundt det vi håper skal bli et nytt og sterkt brand innen "drinking ware" kategorien. Fokus har vært å utvikle oss mot en bred gruppe i første omgang - samtidig som det måtte være en naturlig vei. Vi satset derfor tungt på en enkel, men sofistikert design som treffer i "Kids" segmentet. Vi følger videre opp med Baby segmentet (fra 12 mnd) og går så videre mot andre segmenter forutsatt at vi lykkes med det vi har satt i sving. 

Så langt har Kids koppen solgt veldig bra og vi har siden februar 2013 nådd ut til nesten 20 land i skrivende stund. Produktet er blitt mottatt med stor begeistring. Produktet er presentert i 2 morgenprogram i USA i tillegg til at det går en nasjonal informasjonskampanje via Telebrands i USA. WOW konseptet Kids selger veldig bra, også i andre deler av verden, og vi kan se tilbake på et spennende år der vi har lykkes med å introdusere et helt nytt norsk produkt på det globale markedet. 

Det finnes Commercials på www.wowcup.com og egen nettside på www.wowcup.net.

Vi Har også rukket å få Mom's Choice Award som er et prestisjefullt merke å få for et produkt i denne kategorien.

MomsChoiceAward.jpg
Source: www.wowcup.com
Posted
AuthorTerje Stolsmo