Generelt

Pavels Innovation utvikler og designer produkter. Det innebærer: Industriell design, engineering og produktutvikling samt visualisering ved hjelp av moderne 3D teknologi, samt produksjon av prototyper og modeller.

Vi er «on the edge» når det gjelder teknologi og metoder. Vi besitter ulike 3D print teknologier på huset, støpe teknikker kunnskap om mange ulike produksjons metoder, og har tilgang til ca. 140 moderne CNC maskiner.

Vår slogan «Bring Life To Your Ideas, So Others Can Enjoy Your Creations» handler nettopp om at vårt fokus er å skape produkter som ikke bare ser fine ut – men som også genererer energi og glede for brukerne.

Når det gjelder produsenter av ulike produkter kan vi bidra til å finne kostnadseffektive løsninger ved valg av rett design, material og produksjonsmetode. Gjennom raffinering av design og kost nytte gjennomganger har vi bidratt til å bespare flere av våre kunder for million beløp.

Pavels Innovation skal være en lønnsom partner for deg – enten du er i ferd med å ta frem nye produkter, modernisere og effektivisere komponenter for bedre økonomi/bruk, eller om du er av den sorten som har en god idé som du ønsker å utvikle


erik1.jpg

Erik Pavels (Dgl)
Erik jobber med produktutvikling, design og konstruksjon. Har fokus på industrialisering av design og konsepter.Jobber mye med produksjonsoppfølging av sprøytestøpte artikler samt CNC maskinering. Har erfaring, og jobber kontinuerlig innen prosesser relatert til idé til marked, og utfører også rådgivende tjenester innen dette felt. Har bakgrunn og utdannelse innen elektromekanisk industri samt erfaring i salg og markedsføring. 10 års erfaring med design og engineerings løsninger i mange ulike settinger 

E-post : erik@pavelsdesign.com                                  

Tel:       0047 93 06 73 24

 
Skjermbilde 2013-08-28 kl. 15.38.50.png

Terje N. Stolsmo (Partner)

Terje jobber med produktutvikling, industridesign og tilrettelegging ved Pavels Innovation AS. Han har mange års kreativ erfaring bak seg og er utdannet som industridesigner i England.                        

E-post : terje@pavelsdesign.com                                        

Tel :      0047 92 26 04 53

 
Tine Rally Portugal 2010.jpg

Tine Hallre
Tine jobber med visualisering, modellering og prosjektoppfølging. 

Hun har utdannelse innen 3D film produksjon, og har bakgrunn fra filmbransjen. Jobber primært med 3D design i programmet 3D Studio Max Design. Tine er også lab tekniker og hjelper til med å bygge skalamodeller og prototyper. 

E-post : tine@pavelsdesign.com                                        

Tel:       0047 41 62 74 15